Join a Commitee!

Come and join our VU Family team! Would you like to dedicate yourself to your fellow students? Are you interested in diversity and inclusivity? Do you like to organize events or are you an expert in recruiting new sponsors? And do you want to develop yourself and give a boost to your CV? Do not hesitate and apply now for one of the committees of VU Family! You can apply for the committees Events, Acquisition, Promo and Family. Send your CV and motivation letter to contactvufamily@gmail.com before the 17th of August (Dutch speakers are welcome!). 

A brief explanation of the committees can be found below. 

Events committee

is involved in coming up with and executing fun academic events that match our target group. Are you an expert in being assertive and showing initiative? Are you flexible? Do you have an eye for detail and are you organisationally strong? And are you really a team player? Then sign up for the events committee! 

Acquisition Committee

Is engaged in recruiting new members and sponsors. Do you have a smooth chat? Are you not afraid to approach others (professionally)? Then sign up for the acquisition committee! 

Promo committee

Is involved in the online & offline promotion. Promo will create fun campaigns to make VU Family even bigger! Are you creative and do you have an eye for detail? Do you like to come up with fun content? Then sign up for the Promo committee!

Family committee

is involved in monitoring and shaping the various Families. Are you flexible and have a love for organisation? Have you always wanted to assist in coordinating? And are you able to work independently and with a big group? Then sign up for the family committee!

NL:

Kom ons VU Family team versterken! Wil je je inzetten voor je medestudenten? Ben je geïnteresseerd in diversiteit en inclusie? Organiseer je graag evenementen of ben je een expert in het werven van nieuwe sponsors? En wil je jezelf ontwikkelen en je cv een boost geven? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor een van de commissies van de VU Familie! Je kunt je aanmelden voor de commissies Evenementen, Acquisitie, Promo en Familie. Stuur je cv en motivatiebrief voor 17 augustus naar contactvufamily@gmail.com (English speaking are  welcome!).

Evenementencommissie

Houdt zich bezig met het verzinnen en uitvoeren van leuke academische en bonding evenementen die aansluiten bij onze doelgroep. Ben je een kei in assertief zijn en initiatief tonen? Ben je flexibel? Heb je oog voor detail en ben je organisatorisch sterk? En ben je écht een teamplayer? Meld je dan aan voor de evenementencommissie!

Acquisitiecommissie

Houdt zich bezig met het werven van nieuwe leden en sponsoren. Heb je een vlotte babbel? Ben je niet bang om anderen (professioneel) te benaderen? Meld je dan aan voor de acquisitiecommissie!

Promocommissie

Houdt zich bezig met de online & offline promotie en het verzinnen van leuke campagnes om VU Family nog groter te maken! Ben je creatief en heb je oog voor detail? Vind je het leuk om ludieke acties te verzinnen? Meld je dan aan voor de commissie Promo!

Familiecommissie

Is betrokken bij het monitoren en vormgeven van de verschillende families. Ben je flexibel en heb je een voorliefde voor organisatie? Altijd al willen helpen bij het coördineren? En ben je in staat om zelfstandig en met een grote groep te werken? Schrijf je dan in voor de Familiecommissie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *